zauważyłem różnicę pomiędzy tym halogenem a tym: http://moto.allegro.pl/au...1316937701.html ten jest ścięty u góry i pytanie czy ten pierwszy będzie pasował bo on jest owalny bez żadnych ścięć. czekam na fachową porade może ktoś z Was już to przerabiał
Musi być ścięty na górze, tamten pasuje do A6, przerabiałem temat po tym jak dostałem w halogen na autostradzie kamieniem. Można zmienić samo szkło pasuje z któregoś A3. Jak będziesz kupował cały halogen to zwróć uwagę na to czy masz ze srebrnym pierścieniem-soczweką czy bez
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Kwi 2010 Posty: 266 Skąd: Nowa Cerkiew
Wysłany: 2010-11-24, 09:03
a co daje ten srebrny pierścień? możesz zapodać linka do stronki gdzie można zamówić taki halogen>? ja szukałem i dupa. same używki a chce nówkę bo mam uchwyty wyrwane po spotkaniu z sarną.
Ja kupiłem na allegro, pierścień nic nie daje poprostu są dwie wersje jedna z druga bez i trzeba na to zwracać uwagę żeby po zamontowaniu halogeny nie różniły się między sobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum