Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip EYC GQF
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8D3 Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Mar 2015 Posty: 1063 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2018-01-20, 15:55 [D3 03
] Oparcie fotela samo leci do przodu
Normalnie ostatnio mnie moje D3 wkur....a
Zrobiły się jakieś jaja w postaci takiej że ja używam swjoego kluczyk a moja żona swojego.
Załóżmy że moja gdzieś pojechał wróciła itd. Idę ja ze swoim kluczykiem otwieram auto a tu oparcie fotela przesuwa się samo do przodu, trzeba ruszyć regulacją żeby przestało.
Normalnie jaja jakieś a ja nie mam pojęcia w co popatrzyć żeby się tej usterki pozbyć
Sytuacja jest identyczna jak np ja jechałem a potem Ona jedzie, tzn przy każdej zmianie kluczyk.
Mam ustawienia wczytywne po kluczyku w mmi bo jeszcze z odciskiem palca walczę
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2018-01-20, 15:57
Zauważyłem, że przy wczytywaniu użytkownika zawsze mój fotel idzie prawie na maxa do przodu i oparcie do pionu a potem wraca na ustawienie. Nie wiem czy kiedyś próbowałeś zobaczyć kiedy skończy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum