Wysłany: 2015-04-21, 23:26 [D3 04 3.0MPI/LPG
] Zmiana kierownicy
witam mam pytanie koledzy znalazłem kierownice od rocznika 2007 czy bedzie pasowała p&p do mojego auta nie mam łopatek i t rowniez nie ma oraz czy poducha bedzie pasowała od 2004 ? do tej kierownicy
WAŻNE! sprawdz wtyczki z poduszki prawdopodobnie bedziesz musiał wymienic slimaka "taśme" oraz sterownik pod przyciski
przerabiam temat bo u mnie nie działa multifunkcja , wymieniłem juz taśme sterownik dalej nie działa , w trakcie szukania usterki okazało sie że jets masa róźnych taśm z rónmymi nr w kierownicach masz różnego rodzaju wtyczki czarne miałe , to samo wtyczka od poduszki do taśmy , no generalnie trzeba uważać bo można sie zdziwić
na zdjęciu które wrzuciłeś masz czarna wtyczke do multi i np na 100% do mojego by nie pasowała musiał bym wymienic slimaka i sterownik u Cb moze byc podobnie
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum