Niedawno go kupiłem. Wg zdjęć które znam obok CD w schowku jest mała półka. Moja jest zapełniona plastikowymi uchwytami i małym przełącznikiem z gniazdami czinch.
Wystają też 2 kable: gniazdo USB i szeroka wtyczka jak do Iphona 4. Niestety moj androidowy telefon nie reaguje na podłączenie pod to gniazdo. Nie ma też reakcji na podłaczenie pendrive.
USB nie pokazuje się nigdzie na MMI.
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-01-16, 16:04
Wsadź pendraka w USB i zobacz czy nie pojawi się w źródłach dźwięku na MMI. Wygląda to na stację Dension
Próbowałem - ale sie nie pojawia.
Wygląda na to że usb nie ma wogóle zasilania. Pendrive po podłączeniu do PC mryga diodą na potwierdzenie że się loguje do urządzenia. Tutaj nic takiego się nie dzieje. USB nie pokazuje się w MMI jako źródło. Moja komórka nie wykrywa wogóle tego gniazda.
Musze popracować nad tym. Jeśli to Dension to jest się o co bić.
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-01-16, 19:08
Najpierw zobacz czy stacja jest podłączona do głównego modułu Dension. Żeby się nie okazało, że ktoś go wcześniej wymontował a zostawił tyko kable
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum