|
Autor |
Wiadomość |
malpa5559
Użytkownik
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: tomek
Jeżdzę: a8 d3
|
Wysłany: 2015-07-16, 18:46 [D3 04 4.0TDI
] Elektryka siedzenia kierowcy
|
|
|
witam wszystkich. problem mam taki że nagle przestało mi działać siedzenie, to znaczy cała elektryka. sprawdziłem wszystkie bezpieczniki, byłem na kompie i dwóch mechaników i nic nie wiadomo. google też mi nic nie mówi. podejrzewam że może to być moduł który tam się znajduje. ale jak go teraz wyciągnąć?? skoro siedzenie jest opuszczone do samego dołu, nie ma dojścia, a nawet nie wiem gdzie są jakieś śruby. może już ktoś miał podobny problem?? pomocyyy |
|
|
|
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Silnik cm3: 3936
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
|
|
|
|
malpa5559
Użytkownik
Silnik cm3: 4.0
Imię: tomek
Jeżdzę: a8 d3
|
Wysłany: 2015-07-19, 10:08
|
|
|
Znajomy mechanik mówi żebym mu zostawił auto to on jakoś wyciągnie to siedzenie i popatrzy. ale za bardzo nie wieże w jego zdolności, mówi że jak dojdzie do silnika to podłączy na krótko by podnieść siedzenie , nie wiem czy to dobry pomysł. ja chyba poczekam aż mi ktoś tu coś napisze. ktoś musiał mieć podobny problem
DODANO:
wczoraj do ładowania podłączyłem aku, no i dziś wsiadam , odpalam i siedzenie zaczeło działać, ale niestety tylko chwile. słaby prąd czy co?? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|