Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
Wysłany: 2016-09-07, 23:34
Ale co to za tajemnica ? Rozbierz swój napęd i zobacz co za laser w nim siedzi. Na każdym laserze jest podany dokładny model. W jednym modelu napędu mogło być kilka rodzai.
No chciałem zamówić i nie bawić się dwa razy ale tak będę musiał zrobić. No ze dwie trzy osoby się tym zajmują ale pewnie nie podpowiedzą
Myślałem, że będzie raczej jeden, ale jeśli nie to muszę rozebrać.
Trzeba rozebrać, rozmawiałem z gościem co się tym zajmuje i mówił że są 3 rodzaje ,ale tak czy siak trzeba rozebrać aby zobaczyć jaki dokładnie laser siedzi.
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2016-09-08, 06:43
Gdzie można dostać tanio pętle światłowodową? Na allegro jest tego jak na lekarstwo i nie wiem czy będzie odpowiednia bo większość aukcji ma w tytule "AUDI, MB, BMW,..." co trochę mnie zbija z tropu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum