|
Autor |
Wiadomość |
zydu
Użytkownik
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: kris
Jeżdzę: AUDI A8L
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 14 Lis 2009 Posty: 44 Skąd: warmia
|
Wysłany: 2012-09-02, 15:14 [D3 04
] Przerobienie i programowanie lamp USA
|
|
|
Jadąc ostatnio po 7mce skroiła mnie ładna A8, która miała tak jak ja w swojej lampy USA, szczerze powiem, że jak świecą to podobają mi się bardziej niż te po lifcie ( chodzi mi o te paski po bokach lampy. Kończą się wakacje, będzie zimno mokro więc pora przesiąść się do Audi i stąd moje pytanie.
Zakładam że wymiana czerwonych diod w miejscu kierunku na pomarańczowe bądź żółte jest możliwa. Tylko czy jak przeprogramuję się żeby lampy działały jak w europejczyku, to będą mogły zostać lampy z USA czy nie będzie to trybiło, no i jaki kolor będzie kierunku :-/
robił ktoś taki manewr ???
Jak ktoś by chciał się podjąć lutowania bo ma czas i zajawkę to mogę podesłać na testy lampy bo troche ich mi zalega gdzieś na kupie. |
|
|
|
|
|
|
|
jojo-jar
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: D3 4.2, D2 4.2,
Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 04 Wrz 2009 Posty: 205 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 2012-09-02, 15:46
|
|
|
ja założyłem do mojej ex D3 lampy z usa. Całosc swieciła na czerwono, i tak jeżdziłem prawie rok. Zero problemów z policja. Nic nie programowalem bo bylo ok. Był juz ten temat poruszany |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|