|
Autor |
Wiadomość |
Saberek
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Automat
Zasilanie: PB
Imię: Piotrek
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 11 Lut 2011 Posty: 153 Skąd: Lloydminster, Alberta , Kanada
|
Wysłany: 2012-01-04, 10:25
|
|
|
Ciekawe to ASO naprawde. Ja za te kilka sekund bez wspomagania nie zaplacilbym 8000 zl. no chyba ze to naprawde powazne uszkodzenie. |
|
|
|
|
|
|
|
Risorius
Użytkownik
Rocznik: 2007
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Dariusz
Wiek: 44 Dołączył: 29 Gru 2011 Posty: 10 Skąd: Opolszczyzna
|
Wysłany: 2012-01-04, 15:54
|
|
|
Panowie w ASO w Opolu nie są, anie mili ani zachęcający dla klienta, jak z nimi rozmawiałem to właśnie miałem takie wrażenie jak bym był frajerem który kupił stare A8 bo na nowe z salonu go nie stać i chce udawać jaki to nie "kasiasty" jest. Trochę to przykre, poczułem się tam jak intruz a pojechałem tam bo chce mieć po prostu sprawny samochód jaki by on nie był i najlepsze w tym wszystkim jest to, że dziś stwierdzili iż przydała by się dodatkowa diagnostyka żeby mieć pewność, że to maglownica. Dodam tylko; w dniu wczorajszym jak odbierałem auto i miałem zapłacić rachunek to byli pewni w 100% typując maglownice. To straszne jak można tak traktować ludzi, może faktycznie na pierwszy rzut oka nie wyglądam na milionera i na pewno nim nie jestem ale to nie znaczy, że możne mnie nie szanować, ZAŁAMKA :-( . Najlepsze w tym wszystkim to to, że dalej nie wiem co tak naprawdę mam naprawić w aucie i ile wydać ciężko zarobionych pieniędzy
ps; DRANIE!!!! :diabel: |
_________________ RISORIUS |
|
|
|
|
|
|
|
bunga bunga
Moje A8
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 3200
Skrzynia: Tip
Zasilanie: ON
Imię: Marcinkus
Jeżdzę: W221, 997
|
Wysłany: 2012-01-04, 20:38
|
|
|
O tak, A8 to delikatniejszy samochód od BMW.
Na marginesie. Klapa bagażnika otwiera sie tobie z pilota sama czy już musisz jej pomóc?
8-) |
_________________ Forum Audi A6 |
|
|
|
|
badyl
Moje A8
Rocznik: 2003
Skrzynia: tiptronic + F1
Zasilanie: PB
Imię: Marcin
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 06 Lut 2011 Posty: 344 Skąd: trójmiasto
|
Wysłany: 2012-01-05, 12:16
|
|
|
Risorius napisał/a: | Panowie w ASO w Opolu nie są, anie mili ani zachęcający dla klienta, jak z nimi rozmawiałem to właśnie miałem takie wrażenie jak bym był frajerem który kupił stare A8 bo na nowe z salonu go nie stać i chce udawać jaki to nie "kasiasty" jest. Trochę to przykre, poczułem się tam jak intruz a pojechałem tam bo chce mieć po prostu sprawny samochód jaki by on nie był i najlepsze w tym wszystkim jest to, że dziś stwierdzili iż przydała by się dodatkowa diagnostyka żeby mieć pewność, że to maglownica. Dodam tylko; w dniu wczorajszym jak odbierałem auto i miałem zapłacić rachunek to byli pewni w 100% typując maglownice. To straszne jak można tak traktować ludzi, może faktycznie na pierwszy rzut oka nie wyglądam na milionera i na pewno nim nie jestem ale to nie znaczy, że możne mnie nie szanować, ZAŁAMKA :-( . Najlepsze w tym wszystkim to to, że dalej nie wiem co tak naprawdę mam naprawić w aucie i ile wydać ciężko zarobionych pieniędzy
ps; DRANIE!!!! :diabel: |
przecież to złodziejstwo bierz pismo z podpisem że diagnozowali i stwierdzili uszkodzoną maglownice a nie teraz się wykręcają a jak będziesz chciał naprawić to co jak to nie będzie jednak maglownica kto poniesie odpowidzialność za błędną diagnoze za nie małą kwote prawie 1 tyś zł ? ja bym tak tego nie zostawił :evil: szukaj używanej maglownicy jak chcesz to mam namiar na gości co mają dużo części do A8 |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|