|
Autor |
Wiadomość |
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2018-11-24, 22:17
|
|
|
walus30 napisał/a: | drago_o napisał/a: | Zależy jak kto trasa jeździ ja 1000 na baku do Holandii zrobiłem. Polska wiadomo z Katowic do granicy A4, dalej całe Niemcy 180 tempomat i Holandia 130 tempomat bo podobno drogo za mandaty |
ja też często mówię, że zobaczę ile na maxa zrobię zasięg, ale po 100-200 km mi przechodzi i wychodzi jak zwykle no ale 1000 na pewno nie zrobię. |
Nie staram się zaoszczędzić ile wlezie. Po prostu taki mam styl jazdy, że staram się zawsze lecieć z równą prędkością.
No teraz zrobiłem 730km na pełnym baku w koło komina na krótkich dystansach i wskazówka doszła prawie do rezerwy ale jeszcze się nie zapaliła. Nogę mam dość ciężką jednak TDI pali znacznie lepiej niż PB |
_________________ Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG |
|
|
|
|
|
|
|
walus30 [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-11-24, 23:11
|
|
|
drago_o napisał/a: | walus30 napisał/a: | drago_o napisał/a: | Zależy jak kto trasa jeździ ja 1000 na baku do Holandii zrobiłem. Polska wiadomo z Katowic do granicy A4, dalej całe Niemcy 180 tempomat i Holandia 130 tempomat bo podobno drogo za mandaty |
ja też często mówię, że zobaczę ile na maxa zrobię zasięg, ale po 100-200 km mi przechodzi i wychodzi jak zwykle no ale 1000 na pewno nie zrobię. |
Nie staram się zaoszczędzić ile wlezie. Po prostu taki mam styl jazdy, że staram się zawsze lecieć z równą prędkością.
No teraz zrobiłem 730km na pełnym baku w koło komina na krótkich dystansach i wskazówka doszła prawie do rezerwy ale jeszcze się nie zapaliła. Nogę mam dość ciężką jednak TDI pali znacznie lepiej niż PB |
Ja z 30 tk mam 11 L
Uważam ze to mega malo
Ostatnio trasa 700 km autostrada i lokalne i średnia 9.3 , pasażerowie nie uwierzyli |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|