Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8L D3 Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 10 Paź 2013 Posty: 51 Skąd: Bielsk Podlaski
Wysłany: 2014-09-18, 14:49
No to teraz moja kolej na odświeżenie tematu. Mam w swojej D3 czytnik lini papilarnych po zakupie auta nie działał więc wymontowałem i okazało się że jest zamontowany zły model. Więc zakupiłem odpowiedni do mojej wersji, ale nowy miał ochronę komponentów więc pojechałem do serwisu audi i mi zdjęli za odpowiednią opłatą . Teraz normalnie mogę programować użytkowników i usuwać. Ale kiedy wsiadam i dotykam do czytnika to ustawia mi się tylko klimatronic i stacje radiowe a pozostałe funkcje jak fotele, lusterka, kierownica zostają bez zmian. Wie ktoś może gdzie leży problem bo już brak mi pomysłów, a może coś robię nie tak przy programowaniu użytkownika.
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2016-01-29, 10:12
Odświeżam temat.
Kupiłem auto, chcę zaprogramować swoje ustawienia ale nie znam PINu. Poprzedni właściciel nadał jakiś niestandardowy i niestety nie pamięta jaki
W jaki sposób zresetować ten PIN? Domyślam się, że VCDSem. Ale jak?
Ma ktoś przepis na taką operację?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum