|
Autor |
Wiadomość |
sedzia77
Użytkownik
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Patryk
Jeżdzę: A8 d3
|
Wysłany: 2018-05-21, 13:10
|
|
|
drago_o napisał/a: | Kolega jordan233 ma taki u siebie. |
No właśnie widziałem na YT, że ogarnia temat, ale do końca nie wiem czy to digitizer. I pewnie się nie pochwali jak tego cudu dokonał:D
Na ali jest tego pełno dotyków, ale pytanie czy jest sens się w to pchać, jeżeli ma to nie działać, a na końcu i tak kupić gotowego andka z wyświetlaczem.
drago_o napisał/a: | Wszystko jedne shit. |
Te z aktywnymi antenami też lipa?
Nie dokońca rozumiem o co chodzi z tym tunerem z androidem, ma więcej funkcji niż adroidbox bez tunera?
Dopytuje bo jeżeli tuner z andkiem, nie działa jak należy to lepiej rozdzielić to na dwa urządzenia. No chyba, że i jedno i drugie to kupa w takim przedziale cenowym.
I pojawia się kolejne pytanie ile w takim razie trzeba zapłacić za tuner, zeby nie wydawać na tabletki uspokajające? |
|
|
|
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2018-05-21, 15:57
|
|
|
sedzia77 napisał/a: | Nie dokońca rozumiem o co chodzi z tym tunerem z androidem, ma więcej funkcji niż adroidbox bez tunera?
Dopytuje bo jeżeli tuner z andkiem, nie działa jak należy to lepiej rozdzielić to na dwa urządzenia. No chyba, że i jedno i drugie to kupa w takim przedziale cenowym. |
W wypadku tunera co ja użyłem to dokładnie to samo. Masz normalny tuner z różnymi funkcjami i możesz wejść w aplikacje, sklep itp i instalować co Ci się żywnie podoba i uruchamiać. |
_________________ Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG |
|
|
|
|
|
|
|
sedzia77
Użytkownik
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Zasilanie: PB
Imię: Patryk
Jeżdzę: A8 d3
|
Wysłany: 2018-05-21, 16:20
|
|
|
Sam już nie wiem. Chyba jednak poszukam jakiegoś szybkiego box tv, a tuner tv może później jakiś dołożę. Chodź z drugiej strony cena boxa z tunerem praktycznie ta sama...
Problem w tym, że narobili tego tyle, że nie wiadomo co wybrać
W gre wchodzi jeszcze raspberry pi i sprawa komplikuje się jeszcze bardziej...
Ciekawe czy digitizer ruszy w ogóle na czymkolwiek.
Może ktoś coś podpowie? |
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|