Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D3 Long
Wiek: 28 Dołączył: 07 Sty 2016 Posty: 98 Skąd: Rybnik (śląskie)
Wysłany: 2017-08-27, 16:35 [D3 ALL
] Problem z dnuchawą, raz działa raz nie
Witam mianowicie pytanie takie. Dmuchawa włączona i czasami dmuchać czasami nie. Klimatronik działa nie wyłącza się itp a raz dmucha powietrze raz przestaje i robi się to coraz częściej. Wcześniej mi się wyłączyła dmuchawa i później dzialała ok a teraz chodzi 5 sek i wyłącza i czasem się włącza. Co to może być? Jakiś przekaźnik?
Przyłaczę się do tematu bo mam podobna sytuacje i też stawiam na szczotki. z racji tego że są one tanie za to wyjęcie dmuchawy lekko kłopotliwe chciałbym je wymienić od razu bez sprawdzania czy faktycznie są wytarte żeby zaoszczędzić czas. Problem tylko polega na tym że nie znam ich rozmiaru żeby zamówić odpowiednie.
Orientuje sie ktoś z was jakie to mają być szczotki?
Rocznik: 2010
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Kamil
Jeżdzę: a8 d4
Wysłany: 2018-11-13, 19:36 silnik nagrzewnicy
Mam pytanie czy silnik o nr 0 130 111 047 będzie pasował do dmuchawy w d3 4.2 bfm? Mój po wymianie szczotek pochodził miesiąc. a może ma ktoś taki silnik w dobrej cenie interesuje mnie tylko nowy albo cała dmuchawa. Z góry dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum