|
Autor |
Wiadomość |
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-07-15, 13:15
|
|
|
Witam!
No i tak wlasnie jak opisales jest z zastrzezeniem ze drago_o napisał/a: | tak poważna firma jak AUDI, nie wypuści sterownika do którego można wpisywać bez ograniczenia nie wiadomo jakie głupoty | - nie wszystkie sytuacje da sie przewidziec.Dlatego jesli pojedziesz tu do serwisu (nie daj Boze na gwarancji) i stwierdza ze bylo jakies nieautoryzowane urzadzenie wpiete to masz odrazu "zegnaj".
Wszystkim jednak wolno probowac bo kto bogatemu zabroni?Jest to jednak dzialanie na wlasne ryzyko i czasem sie nie udaje.
Stefan. |
|
|
|
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2015-07-15, 14:44
|
|
|
Ja nie mowie o nie autoryzowanym użyciu, bo ASO w ogóle VCDS nie używa. Tylko o opisywaniu glupot do sterownika. Nic nie jest idealne i ją czasem w swojej maszynie znajdę po 3 latach jakąś kombinacje klawiszy która wywarła ją w kosmos. Ale tu nie siedzi nad tym jedną osoba a cały zespół programistów, automatykow, elektroników i myśli nad tym rok czasu
Czekamy na odpowiedź samego zainteresowanego. Czy wartość się zmieniła aktualną na ta która wpisywał i czy zapisała się gdy ponownie wchodził w sterownik. |
_________________ Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-07-15, 16:36
|
|
|
Witam!
drago_o napisał/a: | Ale tu nie siedzi nad tym jedną osoba a cały zespół programistów, automatykow, elektroników i myśli nad tym rok czasu | -Nasze Nefe przez dlugi czas nadzorowalo takie zespoly.Nie moge o tym pisac ale kto pracowal w motoryzacji ten wie.
Stefan. |
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-07-17, 10:01
|
|
|
Witam!
drago_o napisał/a: | O czym nie możesz pisac? | -napisac?
Stefan. |
|
|
|
|
VanDyke
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee
Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2015-07-17, 13:37
|
|
|
Stefan - troll level: hard, jak zwykle
Dawid, widziałeś?
http://wiki.ross-tech.com...E%29_Navigation
Czy w kanale 67 nie można czasem wymusić otwarcia? Czy w kanale 68 masz na pewno wyłączoną blokadę? |
_________________ Kontakt: nick + @wp.pl |
|
|
|
|
|
|
|
dawid15
Użytkownik
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2015-08-04, 18:34
|
|
|
po kilku dniach od odpuszczenia tematu jechałem jeszcze na starych mapach i po dotarciu do celu nagle info: proszę włożyć płytę DVD z mapami... otwieram bagaznik a tam płyta wysunięta. Sama się jakoś wysunęła, w jaki sposób nie mam pojęcia, włożyłem odrazu nowe mapy i działają ale raz na jakiś czas ten sam temat, że płyta sie sama wysuwa i nieraz po 2-3 odpaleniach znowu sama wjeżdża do napędu. Być może jest jakiś problem z przyciskiem w DVD, jutro go zablokuje VCDSem i zobacze jaki bedzie efekt |
|
|
|
|
dracus6662
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automat
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D3 QUATTRO TIPTRONIC
Pomógł: 8 razy Dołączył: 28 Cze 2014 Posty: 1802 Skąd: VENLO/WROCŁAW
|
Wysłany: 2015-08-05, 11:58
|
|
|
albo spierd.. czytnik nav |
_________________ Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z-symphony-ii-na-navigation-plus-problem-z-kierownica-t88801.htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL] |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|