Od temperatury plastykowe miseczki w sworzniach wachaczy jak i sama guma mówią papa. WIęc jesli ktos chce je uratowac to minimum raz w roku przy zmianie kół robić reanimacje.
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D3 QUATTRO TIPTRONIC Pomógł: 8 razy Dołączył: 28 Cze 2014 Posty: 1802 Skąd: VENLO/WROCŁAW
Wysłany: 2015-04-10, 03:33
bez rwania i rozwiercania polączonego z wybijaniem sie nie obeszło
ogólnie nie robiłem tego sam tylko obczajałem jak to robili i powiem że za 250 zeta bym tego nie ruszał
operacja wyglądała nie fajnie nie chciało nic wyjsc nawet grzanie niezawiele pomogło niestety
nie polecam bez dobrego sprzętu naprawy tego pod domem
_________________ Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z-symphony-ii-na-navigation-plus-problem-z-kierownica-t88801.htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
dracus6662, powiem Ci, że ściągacz bardzo ułatwia uporanie się z tymi śrubami ja u siebie ruszyłem ściągaczem, później już tylko młotkowanie i smarowanie cały czas Palnika nie odpalałem bo szkoda było mi wahaczy
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D3 QUATTRO TIPTRONIC Pomógł: 8 razy Dołączył: 28 Cze 2014 Posty: 1802 Skąd: VENLO/WROCŁAW
Wysłany: 2015-04-10, 16:14
pewnie i tak jest ale nie miałem czasu samemu z tym walczyć <niewiem>
zostało mi jeszcze to wymiany z lewej strony dolny tylny wahacz jest jeszcze ok ale juz trzeba sie szykowac powoli
ogolniie jestem zadowolony wahacze górne strona prawa tarcze hamulcowe 4 tarcze + klocki naprawione spryskiwacze i klimatronik zrobiony
_________________ Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z-symphony-ii-na-navigation-plus-problem-z-kierownica-t88801.htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum