|
Autor |
Wiadomość |
kris013
Użytkownik
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: D3
Wiek: 39 Dołączył: 15 Maj 2019 Posty: 14 Skąd: Iława / Trójmiasto
|
Wysłany: 2019-07-18, 13:01 [D3 ALL
] Sterowanie klimą, informacje na MMI
|
|
|
Przeszukałem forum i niestety nie znalazłem odpowiedz. Chciałbym zapytać, czy jest możliwość, aby w momencie zmiany temperatury na climatroniku automatycznie pojawiała się grafika na MMI pokazująca ustawianą temperaturę? Aktualnie jest tak, że informacje o klimie pokazują się na MMI, gdy zmieniam ustawienia dmuchawy, rozdziału nawiewów, czy grzania foteli. Gdy jest już wyświetlony ekran od klimy na MMI i w tym momencie zmienię temperaturę, to oczywiście pokazuje się informacja o aktualnej temperaturze. Dodam, że soft mam 5570.
Mam wrażenie, że powinno dać się to ustawić, gdyż widziałem, że w A6 C6 w taki sposób to działa, a przecież MMI jest praktycznie taki sam. |
|
|
|
|
|
|
|
eed
Moje A8
Rocznik: 2011
Silnik cm3: 3.0
Zasilanie: ON
Imię: Piotr
Jeżdzę: A8L D4
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 09 Mar 2012 Posty: 223 Skąd: Gryfino - Aukra
|
Wysłany: 2019-07-19, 06:17
|
|
|
Dziwna sprawa bo u mnie od poczatku przy zmianie temperatury pojawia sie ta informacja na MMI
a mialem soft 5570, pozniej ten wczesniejszy ale nie pamietam numeru po zmianie MMI na takie z wejscieb FBAS a teraz znowu mam 5570 ale temperatura pojawiala sie za kazdym razem. |
|
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
|
kris013
Użytkownik
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.2
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: D3
Wiek: 39 Dołączył: 15 Maj 2019 Posty: 14 Skąd: Iława / Trójmiasto
|
Wysłany: 2019-07-19, 11:25
|
|
|
Wczoraj w zielonym menu w DIAG SETTINGS -> APK 0x01, 0x0B, 0x0C odznaczyłem Air condition, po czym restart MMI. Przestały się pojawiać jakiekolwiek informacje na MMI. Zaznaczyłem ponownie w zielonym menu Air condition, restart MMI i informacje wróciły na MMI jednak w takiej samej formie, czyli nadal brak informacji o zmianie temperatury.
Jakie inne opcje odpowiadają za info o klimie na MMI?
[ Dodano: 2020-05-25, 15:02 ]
Problemu nadal nie udało mi się rozwiązać. Czy ktoś ma pomysł co może być przyczyną? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|