Wysłany: 2018-12-23, 11:05 [D4 ALL
] Wymiary mocowania głośnika centralnego subwoofer
Witam mam prośbę o zdjęcia i wymiary mocowania w tylnej półce głośnika basowego centralnego tył .Potrzebuje zdjęć bo będę zakładał taki głośnik u siebie w aucie audi a6 c6 sedan i muszę wzrokowo zobaczyć jak to wygląda.z góry dziękuje
walus30 [Usunięty]
Wysłany: 2018-12-24, 06:58 Re: Wymiary mocowania głośnika centralnego subwoofer
predki napisał/a:
Witam mam prośbę o zdjęcia i wymiary mocowania w tylnej półce głośnika basowego centralnego tył .Potrzebuje zdjęć bo będę zakładał taki głośnik u siebie w aucie audi a6 c6 sedan i muszę wzrokowo zobaczyć jak to wygląda.z góry dziękuje
jak chcesz to mogę Ci przesłać zdjęcia, tylko czy w A6 będziesz miał identyczną półkę jak w A8?
witam kolego chodzi o wymiary i zdjęcia dziury tam gdzie jest głośnik przymocowany z góry dziękuje po nowym roku chce to założyć ,bo bez tego mało wat jest heheheh wzmacniacz mam z q7 a tam głośnik szedł w koło zapasowe a ja mam butle z gazem to się nie da. i będę cioł w pulce i wzmocnieniu półki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum