|
Autor |
Wiadomość |
monster_1973
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adrian
Jeżdzę: A8 D2, Mercedes
Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 11 Maj 2014 Posty: 90 Skąd: DE Hessen
|
Wysłany: 2017-06-02, 16:59
|
|
|
PitBullRedNos napisał/a: | monster_1973 napisał/a: | Tutaj masz namiar:
Ryszard Polewczak, Królowej Kingi 4, Zabrze
Audi i VW ma opanowane do perfekcji, na pewno nie będzie się uczył się na twoim aucie.
Robi mechanikę i elektromechanikę. Wiosną remontowali silnik w Bentleyu W12. |
Ryszard Polewczak urzęduje w Zabrzu na Zaborzu ul. Królowej Kingi 4
Partacz, niedouczony cwaniak, pseudo fachowiec...
Uważa się za fachowca w grupie VW, Audi, Seat, Skoda co nie ma tak naprawdę nic wspólnego z rzeczywistością...
Źle ustawił rozrząd w mojej ósemce, uszkodził mi chłodnicę wody, zerwał gwint na śrubie w saniach i nie przyznając się do tego przykręcił dla niepoznaki w palcach aby to zakamuflować a co najgorsze zatarł mi silnik uszkadzając przewód chłodzenia oleju... :shock: :evil:
Znajomemu uszkodził dwie głowice w Audi A6 2.5 TDI 180PS ustawiając niepoprawnie rozrząd... :shock:
Innemu mojemu koledze sprzedał również Audi A6 2.5 TDI które pluło litrami oleju z silnika i skrzyni biegów... :shock:
Z tego co się później dowiadywałem ofiar jego głupoty było więcej, nawet dochodziło do mszczenia się poprzez naloty na jego warsztat grupy zamaskowanych mężczyzn... :wpale: :lol: :d Chociaż tyle bo mu się należy jak mało komu...
Więc OSTRZEGAM Was UWAŻAJCIE i przede wszystkim UNIKAJCIE tego warsztatu... Pozdrawiam.
P.S.
Bentleyu W12 wyjechał z warsztatu, to fakt ale szkoda że na lawecie !!! |
Polecałem ale wyraźnie mi przeszło. Podpisuję się pod opinią j/w. Niestety miałem podobne przygody z tym "warsztatem".
Koszmar i omijać z daleka.
Reszta tutaj:
http://www.a8team.pl/odra...i-4-vt23723.htm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|