Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D2 FL Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 21 Sty 2010 Posty: 195 Skąd: Długołęka/Wrocław
Wysłany: 2014-12-02, 22:44
Kierowce hondy i tego co blokował tego busa to bym ukarał i kluczyki zabrał i w krzaki wy..bał. co do reszty to trochę przesada, sam mam takie filmiki że niektórym to może i by prawko zabrali ale jakoś nie chce mi sie kapować, co do tego tira (norma kierowców jeżdżących po miastach) to widzę kolego że nie lubisz kierowców ciężarówek (jak zapewne 90 % kier. osobówek) ale powiem Ci tylko że pojeździłbyś po mieście takim 18metrowym zestawem jeden dzień i wiedziałbyś że dużą sztuką jest znaleźć miejsce chodzby na przymusową przerwę wynikającą z tachografu albo nawet na rozładunek. Moim zdanie kierowca hondy stwarzał zagrożenie i takiego bym podał na gliny, blokujący gość też dla mnie potencjalne zagrożenie ale kierowca ciężarówki chyba nie stworzył żadnego zagrożenia. Mogę się mylić każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronik f1 GQF
Zasilanie: PB
Imię: Artur
Jeżdzę: A8 D3 BFM Pomógł: 26 razy Wiek: 55 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 1135 Skąd: Choszczno
Wysłany: 2015-01-03, 01:23
Panowie a gdzie prawa autorskie? jeśli gliniarze wykorzystali by nagranie mojego autorstwa to sprawa do sądu nie ma nic darmo precedens przestali by wykorzystywać nie swoje materiały ,a swoją drogą polak polakowi nóż w plecy ,wsyd. <lipa>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum