witam tych którzy chcą lecieć z zachodniej polski w czwartek rano ja bede leciał od strony Gorzowa wlkp. na S3 w kier Zielna Góra- Wroclaw i dalej A4.
jak bedą chętni do kolumny to sie postaram dopasować do innych.
jak nie bedzie chetnych to wyjade w nocy ze srody na czwartek. bo obiecałem córce ze odwiedzimy ZATOR (najwiekszy park rozrywki dla dużych i małych). a w niedziele po zlocie mam w planie zajechać do KOPALNI soli w Wieliczce.
Rocznik: 2016
Silnik cm3: 2967
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: A
Jeżdzę: A8 D4 Black Edition 2017
Wysłany: 2017-08-05, 11:15
Kupilam dzisiaj bilet na Eurotunnel do Calais. Mam zamiar wyjechac w srode 13/09 po pracy i byc w Zakopanym na max. 10.00 rano w czwartek, bo musze odpalic kompa i pracowac zdalnie ;-)
Ile czasu realnie zajmuje przejazd z Krakowa do Zakopanego? Nie wiem na ile mam wierzyc nawigacji i Google i jaka wziac poprawke. Nigdy nie jechalam tamtedy samochodem.
Te 2 godzinki to mysle czas dosc realny z Krakowa do Zakopca tak jak google pokazuja... Wszystko zalezy czy sie po trasie cos nie wydarzy i czy beda korki bo sa tam takie 2 punkty gdzie idzie stracic troche czasu... Ja jak bylem w lutym stracilem tam z pol godziny przed takim mostem... A inni jadac tam w innych godzinach przejechali lajtowo
Mam pytanko czy osoby które nie zapisywały się na zlot a chciałyby przyjechac na jeden dzień to jest taka możliwość? Ponieważ jednak bede miał auto zrobione i chciałbym poczuć klimat A8 z wami
Rocznik: 2011
Silnik cm3: 3.0
Imię: Piotr
Jeżdzę: A8L D4
Wiek: 45 Dołączył: 09 Mar 2012 Posty: 223 Skąd: Gryfino - Aukra
Wysłany: 2017-08-08, 08:57
rafik2204 napisał/a:
witam tych którzy chcą lecieć z zachodniej polski w czwartek rano ja bede leciał od strony Gorzowa wlkp. na S3 w kier Zielna Góra- Wroclaw i dalej A4.
jak nie bedzie chetnych to wyjade w nocy ze srody na czwartek. bo obiecałem córce ze odwiedzimy ZATOR (najwiekszy park rozrywki dla dużych i małych). a w niedziele po zlocie mam w planie zajechać do KOPALNI soli w Wieliczce.
Odezwe sie do Ciebie blizej terminu moze bedziemy mogli poleciec razem
Rocznik: 2014
Silnik cm3: 3.0
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8 D4 HAVANA BLACK
Wiek: 57 Dołączył: 28 Maj 2016 Posty: 231 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2017-08-08, 22:40
eed napisał/a:
rafik2204 napisał/a:
Odezwe sie do Ciebie blizej terminu moze bedziemy mogli poleciec razem
Będę leciał z Kołobrzegu i chętnie się podłącze w godzinach porannych
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip.F1 GNU
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D3 BFM
Wiek: 40 Dołączył: 07 Paź 2012 Posty: 4014 Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: 2017-08-13, 22:44
Panie i Panowie,
przedstwiam poniżej ostateczną listę na III Ogólnopolski Zlot A8Team.
Osoby, niezdecydowane lub które sie spóźniły z podjęciem decyzji w odpowiednim czasie, wyrażają natomiast chęć uczestnictwa w Zlocie, proszone są indywidualny kontakt z Hotelem i organizacje na własną rękę.
Przypominam również osobom, które mają zamiar pojawić się na zlocie choćby na kilka godzin, cały dzień (w tym uczestnicwo w grach, zabawach, konkursach z nagrodami) o wczesniejszą informacje oraz wpłatę 100zł wpisowego. Jest również możliwosć uczestnictwa w kolacji grillwej (tu też prosimy o informację).
Osoby oznaczone na niebiesko będą zakwaterowane razem w jednym pokoju Komfort, bądź dwóch Standard - ustalamy z Hotelem.
...słuchajcie, już co raz bliżej niż dalej odliczamy niecierpliwie dni Niebawem przedstawimy szczegółowy plan zlotu, a tymczasem zapraszam do debaty na temat dojazdu do Hotelu> kto, kiedy, jak ....>>Lecimy kolumną do Zakopanego <<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum