Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: krzysztof
Jeżdzę: a8 Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 195 Skąd: morąg
Wysłany: 2011-01-24, 22:36
kurczak1987 napisał/a:
a audi nie jest burakowozem?skad ta krytyka to mnie wkurza wlasnie.jak ktos cos nazywa po imieniu odnosnie bmw podejzewam ze na forum bmw tak samo by ktos napisal o audi uzasadnij to
kartoflowozem??
a i jeszcze jedno pytanie jesli brachol buja sie e34 to tez jest burakiem?
niewiem nieznam go moze i jest :-/
zazaczam ze nie jestem fanem zadnej marki
samochody to zeczy nabyte
[ Dodano: 2011-01-24, 22:37 ]
tomekzabrze napisał/a:
glinka napisał/a:
fajne burakowozy :mrgreen: :mrgreen:
to jest wlasnie komentrarz typowego dziecka internetu ktory niema nic wspolnego z rzeczywistoscia gratuluje:), widac wiekszosc tych bmw jest od fanatykow marki i widac ze wiele z nich jest max dopieszczone a ze jedneu podba si ebwm a innemu audi to u gustach sie nie dyskutuje....... tylko skad ten burakowoz......
nie podniecaj sie tak napaleńcu :wpale: bo ci moszna peknie
Silnik cm3: 1.0
Skrzynia: dsg
Zasilanie: PB+LPG
Imię: bezimienny
Jeżdzę: nie posiadam
Wiek: 94 Dołączył: 11 Sty 2011 Posty: 3 Skąd: Dallas City
Wysłany: 2011-01-25, 19:52
skoro jesli nie znasz go to nie mow ze moze i jest burakiem bo to brzmi jak obraza...lubi po porstu tylko i wylacznie ta marke i tak ci to przeszkadza ze osadzasz kogos kogo nie znasz?dziwny z ciebie czlowiek
_________________ UWAGA!!! Św. Krzysztof jeździ z Tobą
tylko do 120km/h, po czym swoje miejsce odstępuje Św Piotrowi
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: krzysztof
Jeżdzę: a8 Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 195 Skąd: morąg
Wysłany: 2011-01-25, 22:15
kurczak1987 napisał/a:
skoro jesli nie znasz go to nie mow ze moze i jest burakiem bo to brzmi jak obraza...lubi po porstu tylko i wylacznie ta marke i tak ci to przeszkadza ze osadzasz kogos kogo nie znasz?dziwny z ciebie czlowiek
nikogo nie chciałem obrazic zapytałes sie mnie czy jest burakiem odpowiedziałem ze niewiem nieznam go moze i jest czy to cos złego?
zaczeło sie od tego ze napisałem fajne burakowozy tylko nikt nie zobaczył ze napisałem FAJNE tylko te burakowozy taka przenosnia powiedzenie moze i niefajne ale to nie osądza ludzi mających bmw sam chciałem miec siudeme
a gdybym napisał laskowozy ciekawe jakie teksty by sie wtedy posypały
dlamnie niech nazywa jak kto chce samochody to zadna obraza
Silnik cm3: 1.0
Skrzynia: dsg
Zasilanie: PB+LPG
Imię: bezimienny
Jeżdzę: nie posiadam
Wiek: 94 Dołączył: 11 Sty 2011 Posty: 3 Skąd: Dallas City
Wysłany: 2011-01-26, 10:58
laskowozy ehm.. a audi nie mogloby byc laskowozem chyba ze glupie laski tylko na tempe bmw leca chociaz wlasciwe tak jest..no coz.jesli nie chciales nikogo obrazic to ok szacunek z mojej strony i zwracam honor
_________________ UWAGA!!! Św. Krzysztof jeździ z Tobą
tylko do 120km/h, po czym swoje miejsce odstępuje Św Piotrowi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum