Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2014-01-01, 15:04
To może ja się wypowiem:
Śledzę AutoŚwiat od końca lat 90-tych. Magazyn bardzo się rozwijał, początkowe testy nie były obiecujące bo zazwyczaj ściągane były z innych magazynów. Następny był MOTOR. Teraz od jakichś 2 lat nie kupuje już żadnej z tych gazet bo klepią jedno i to samo. Artykuły co tydzień są podobne, wystarczało by kupić jedną gazetę bo w drugiej będzie to samo. Co poniedziałek czytam poranną prasę i niestety czasami wiedzy im brakuję, pamiętam swojego czasu jak w dziale używane był R19, ja w tym czasie miałem 19-stke już 4 lata i sporo rzeczy mogłem podważyć do artykułu. Osoba testująca dany model i opisująca go powinna go bacznie i wnikliwie przetestować, pojeździć, poznać wady i zalety. A tu niestety tak nie jest piszą to co wychwycą w internecie czy usłyszą na ulicy. Pewnego okresu był pewien magazyn i bardzo żałuję że już go nie ma. " Auto po gwarancji " Tam nie było owijania w bawełnę i pisali wszystko tak by dosadnie dojść do czytelnika i przedstawić mu dany egzemplarz auta takim jaki jest. taki mały przykład: miłej lektury każdy z linków to jedna strona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum