Wysłany: 2010-12-15, 18:17 Mechanicy ,eksperci od A8 okolice WROCŁAWIA
Witam , dzisiaj w moim poście polecam zaufane warsztaty w okolicach Wrocławia
Warsztat w którym nie ma rzeczy której by się nie naprawiło w naszych A8
Mechanika Pojazdów Samochodowych
Działosza 1b 56-500Syców
około 60km od Wrocławia.
Namiar 662059089 lub 602119063
Pan Sebastian
Macie problem z A8 to dzwońcie i pytajcie. Jakiś czas temu wymieniano tam pół wiązki w A8 D3 autko zaczynało się palić zwarcie w instalacji ! i autko sprawuje się teraz bezproblemowo lecz w większości nie ma czasu żeby robić elektronike (tzn jakies grubsze roboty) W A6 C6 3.0TDi przeprowadzono wymianę kompletnego rozrządu (jak ktoś wie o co biega to nie należy to do przyjemnych spraw) Nie ma rzeczy której by się nie zrobiło w Audiczku ! Gorąco polecam. Jest też możliwość podpięcia pod laptopa i odczytania błędów itp, kasowanie inspekcji itd itd.
Mam też namiar na dobrego magika od pomp wtryskowych jak ktoś ma problem w 2.5TDi gościu jest spod Krotoszyna a dokładnie miejscowość Biadki o numer telefonu proszę pytać bo gdzieś zagubiłem jak by ktoś potrzebował pisać do mnie na priv lub sms 726494170 to podeśle jak znajdę .
Wymiany skrzyń biegów w D2 także nie są obce Gorąco polecam !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum