|
Autor |
Wiadomość |
Bartek87
Moje A8
Rocznik: 2015
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Bartek
Jeżdzę: A8
Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Lip 2012 Posty: 174 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2014-09-18, 06:42 Naprawa zawieszeń Lubieszyn k./Szczecina
|
|
|
Z czystym sumieniem polecam serwis naprawy zawieszeń GAGARIN w Lubieszynie koło Szczecina. Gośc ma ogromną wiedzę nt. zawieszeń, potrafi fachowo doradzić przy tym nie naciąga. Przyjeżdżając do niego zakłada książkę napraw gdzie wszystko skrupulatnie notuje co zostało wymienione. Ewenementem w dzisiejszych czasach świadczącym o jakości jego usług jest fakt, że wymieniając elementy zawieszenia na oryginalne udziela pisemnej 2 letniej gwarancji !! <brawo2> warunek jest tylko aby co pół roku przyjechać na bezpłatny przegląd zawieszenia. Z autami jeździłem już po różnych serwisach tak Gagarin zrobił na mnie najlepsze wrażenie. Polecam. |
|
|
|
|
|
|
|
kuba02121987
Użytkownik
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Kuba
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2016-08-15, 20:41
|
|
|
Witam,
mam problem z zawieszniem pneumatycznym w swoim a8, mianowicie auto sie nie podnosi bez wzgledu na wybrany tryb, wiem tyle ze poprzedni wlasciciel montowal w jakiejs firmie w niemczech cos, co strasznie przod obnizylo, jakies drążki czy cos takiego, nie mam zbytnio wiedzy po co to zakladal i nie mam tez teraz mozliwoosci zeby sie tego dowiedziec, a niedawno je zakupilem i chcialbym je dac komus kto ma pojecie o tym aucie/zawieszeniu, czy ten serwis jest w stanie sobie poradzic z tym zawieszeniem? |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|