Silnik cm3: 3700
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: marcin
Jeżdzę: d2 Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 92 Skąd: radomsko
Wysłany: 2010-10-28, 18:49 nie jestem elektroniczny
jak przegladam forum widze ze wiekszosc z was jesli chodzi o elektronike i komputery jest na pewnym poziomie a u mnie z tym krucho.na razie pod tym wzgledem w aucie jest ok ale auto latka ma i jak zacznie cos szwankowac to niezle chopki beda no chyba ze znajde u siebie w miescie jakiegos uczciwego diagnoste.
Nie rozumiem charakteru tego posta. Na razie przenoszę do HP. Gdy go określisz przeniosę do odpowiedniego działu.
Rocznik: 2004
Silnik cm3: BFM
Skrzynia: GQF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8L D3/A3 8L Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1442 Skąd: B.Podl.
Wysłany: 2010-10-30, 23:18
Spoko, nie przejmuj się tym, po to właśnie jest to forum aby sobie pomagać. Są ludzie którzy mają niesamowitą wiedzę i doświadczenie i są na przykład takie bolki jak ja, którym trzeba wszystko tłumaczyć łopatologicznie. Myślę, że w potrzebie znajdzie się jakaś mądra głowa która pomoże.
Silnik cm3: 3700
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: marcin
Jeżdzę: d2 Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 92 Skąd: radomsko
Wysłany: 2010-10-31, 08:28
dzieki pebo za dobre slowo faktycznie na forum sa ludzie ktorzy maja duza wiedze o audi a8 i nie tylko i wiem ze w razie potrzeby mozna znalezc tu pomoc dlatego jestem spokojniejszy.dice111 sorry ze zalozylem nowy temat nie szukajac w odpowiednim dziale.pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum