|
Autor |
Wiadomość |
marnypopis
Rocznik: 2007
Silnik cm3: 5.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: marnypopis
Jeżdzę: S8 D3
|
Wysłany: 2024-12-11, 21:11 przedni kompletny zderzak do S8 4E (RS6 C6 look)
|
|
|
4 lata temu zakupiłem S8 4E z elektrycznymi szybami i centralnym zamkiem z pilota. Nie ogarniam tego forum. Nie wiem jak tu zamieścić fotki. Ale do rzeczy - sprzedam przedni zderzak z mojej taksówki wykonany z laminatu, stylizowany na RS6 C6 45mm niższy od oryginału z niemieckim TUV - nigdy nie naprawiany i nieuszkodzony Whatsapp +49 15904478851 zainteresowanym podeślę fotki. Also arrivederci roma i do swidania
|
_________________ Samochód musi być taki, że jak w niego wsiądę, to wszyscy muszą widzieć, że w nim siedzę |
|
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
|
Wysłany: 2024-12-11, 21:49
|
|
|
Od pyty masz hostingów, np: https://krakenfiles.com/ dajesz browse files, załadujesz zdjęcie i wkleisz tutaj wygenerowany link, albo wkleisz se go sam w przegladarke i potem na dole masz
Links to share
List of use full link to share the image on popular websites.
i wrzuc link Embed Forum albo Embed Alt. Forum, przy kazdym masz knefel copy link |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
|
|
|
marnypopis
Rocznik: 2007
Silnik cm3: 5.2
Skrzynia: Tiptronic
Imię: marnypopis
Jeżdzę: S8 D3
|
Wysłany: 2024-12-11, 22:37
|
|
|
Dobra lece bo mi szpaki mirabele zjedzą. Dzięki za podpowiedź |
_________________ Samochód musi być taki, że jak w niego wsiądę, to wszyscy muszą widzieć, że w nim siedzę |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|