|
Autor |
Wiadomość |
zadrzewiasty
Użytkownik
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: adam
Jeżdzę: s8 d2
|
Wysłany: 2019-05-16, 19:36 [S8 D2 00 LPG
] brak tabliczki oznaczenia skrzyni
|
|
|
hej mam dosc powazny problem,skrzynia dopoki jest zimna pieknie zmienia biegi ale potem jak sie nagrzeje slychac taki wysoki dzwiek wycia cos jakby krecic łiiiiiiiłuuu jak dzwiek nie wracajacego bendixu w rozruszniku ,sprzedajacy powiedzial ze to plyta sterujaca pojechalem do lodzi na 11 listopada(automerc)konkretny gosc od skrzyni ,wsiedlismy przejechal sie i powiedzial ze za remont to on by sie nie bral ,skrzynia dobrze dziala bez zarzutu tyle ze pojawia sie ten wyjacy dzwiek,auto jest na serwisie robia zawieszenie,zajrzałem dzis pod auto i za chiny nie ma tam tej tabliczki ->hp24 i 3 literowym kodem,znalazlem tylko takie numery
(1058 436 208)na spodzie skrzyni i drugi seria licz obok 100195 chcialbym poznac oznaczenie swojej skrzyni .Audi s8 rok 2000 polift,prosze o pomoc |
_________________ im mądrzejszy jestes tym więcej debili Cie otacza |
|
|
|
|
|
|
|
Miś
Moje A8
Rocznik: 1999
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Rafał
Jeżdzę: D2 V8 MB-V8
|
Wysłany: 2019-05-16, 20:53
|
|
|
Symbol skrzyni znajdziesz na naklejce znamionowej w bagażniku,wneka koła zapasowego na sciance,jak masz butlę lpg może być ciężko odczytać.Oznaczenie skrzyni na naklejce jest w linijce wierszu zaczynajacego się od oznaczenia silnika. |
|
|
|
|
|
|
|
zadrzewiasty
Użytkownik
Rocznik: 2000
Skrzynia: tiptronic
Imię: adam
Jeżdzę: s8 d2
|
Wysłany: 2019-05-17, 15:32
|
|
|
dzieki misiek!:)
[ Dodano: 2019-05-22, 21:17 ]
no dobra męczy mnie i dręczy ,narazie skladaja w kupe tą eske wiec symbol skrzyni poznam po odbiorze auta tymczasem co to moze byc za dzwiek pojawi sie jak skrzynia sie dobrze rozgrzeje zmienia i redukuje biegi normalnie odglos jest wyjący dźwiek wysoki spotkał sie ktos z taką historią? |
_________________ im mądrzejszy jestes tym więcej debili Cie otacza |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|