|
Autor |
Wiadomość |
mis_iek
Użytkownik
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Michał
Jeżdzę: A8 d3 bfm
|
Wysłany: 2015-11-11, 13:04 [S8 D2 98
] Klimatronik nie steruje klapami - wymiana na i
|
|
|
Witam wszystkich.
Mam problem. Panel sterujący w mojej eSce przestał sterować klapami...
Myślałem, że jest to wina silniczków klap, ale po podpięciu AutoComa mogę bez problemu regulować klapy, więc wyciągnąłem dzisiaj panel i podpiąłem inny, który miałem z rozbiórki a8 z 96r.
Moje pytanie czy panel z oznaczeniem końcowy C zamiast mojego K będzie działał prawidłowo jeśli chodzi o regulację temp. i obsługę sprężarki klimatyzacji?
link: https://www.dropbox.com/s....28.11.jpg?dl=0
Panel z literką C steruje klapami jak należy - niestety nie mogę sprawdzić reszty funkcji, ponieważ auto stoi bez pompy wspomagania, przez co brak możliwości odpalenia i sprawdzenia po nagrzaniu co i jak.
Proszę o odpowiedź, ponieważ chciałbym do soboty ją uruchomić w pełni, a w razie potrzeby zakupu innego panelu musiałbym go już jutro zamówić.
Pozdrawiam! |
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" CMR |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|