Witam mam pytanie odnośnie incydentu który spotkał mnie dziś rano otóż jakiś pijany małolat wderzył rowerem i zostawił wgniecnie moje pytanie brzmi czy musze kupować cały element czy moge np prostować na ciepło i nie bedzie sakutkowało to później, gdyby ktoś miał jakiś fachowców na terenie śląska cieszyńskiego i okolic też byście mi pomogli i wycenić ile mam od niego wziąć ( bądź rodziców ) dziekuję za poświęcenie czasu ( nie moge dodać zdjęcia z telefonu bo ma za duży rozmiar ale wgniecenie jest duże )
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: ZF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: sporadycznie Pomógł: 127 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 3149 Skąd: Oderwany od rzeczywistości
Wysłany: 2016-10-22, 08:22
Co to za element? Dużo zależy od tego jak jest to głęboko wgniecione, czy nie jest uderzone "z kanta". Jak uszkodzenie jest w miejscu wzmocnionym albo na zagięciu to będzie ciężko i delikatnie coś będzie widać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum