Rocznik: 1994
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronik CML
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Darek
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 954 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2011-04-17, 12:24
lunizS8 napisał/a:
p.s. jak będziesz się kiedyś wybierał do Bydgoszczy daj znać:)
Kiedyś zapodałem tema na spotach regionalnych ale było zero odzewu.
lunizS8 napisał/a:
Super. Programik już ściągnąłem i zamówię ten interfejs bo na pewno się przyda w dalszym użytkowaniu lpg.
Stag jest dość prostym i łatwym w obsłudze. Ja za nabyłem fejsik ponieważ po moim gazowniku miałem ciągłe problemy. Choć na placu u niego widziałem kilka razy V8-ki.
Ostatnio zrobił lepszy numer. Gazowali Jeepa 5,7 i nie odpowietrzyli dobrze układu. Głowice posły się je..ć oraz jedna pękła. Oczywiście wszystkiego się wyparli przed właścicielem.
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: auto
Imię: Paweł
Jeżdzę: S8 D2 &W211 Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 85 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-04-17, 14:12
daro72 napisał/a:
lunizS8 napisał/a:
p.s. jak będziesz się kiedyś wybierał do Bydgoszczy daj znać:)
Kiedyś zapodałem tema na spotach regionalnych ale było zero odzewu.
lunizS8 napisał/a:
Super. Programik już ściągnąłem i zamówię ten interfejs bo na pewno się przyda w dalszym użytkowaniu lpg.
Stag jest dość prostym i łatwym w obsłudze. Ja za nabyłem fejsik ponieważ po moim gazowniku miałem ciągłe problemy. Choć na placu u niego widziałem kilka razy V8-ki.
Ostatnio zrobił lepszy numer. Gazowali Jeepa 5,7 i nie odpowietrzyli dobrze układu. Głowice posły się je..ć oraz jedna pękła. Oczywiście wszystkiego się wyparli przed właścicielem.
tzeba uwarzac z takimi jelopami.
Mozliwe jest ze wskaznik poziomu gazu(ten w kabinie) wskazuje coraz to wiekszy stan podczas jazdy?
Rocznik: 1994
Skrzynia: Tiptronik CML
Imię: Darek
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 954 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2011-04-17, 14:20
lunizS8 napisał/a:
Mozliwe jest ze wskaznik poziomu gazu(ten w kabinie) wskazuje coraz to wiekszy stan podczas jazdy?
Jest źle dobrany wskaźnik poziomu gazu w liście wskaźników w programie. Też po montażu miałem podobny problem, a mianowicie czy zbiornik był pełny czy pusty na wskaźniku pokazywało pełno.
Rocznik: 2006
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Artur
Jeżdzę: D3 Pomógł: 10 razy Wiek: 54 Dołączył: 20 Cze 2010 Posty: 969 Skąd: P.T.
Wysłany: 2011-04-17, 21:21
wskaźnik można wybrać rodzaj i tez ręcznie ustawić stan (bo to jest napięciowa regulacja), na butli tez obejrzyj (zdejmij pokrywę) i tam powinieneś go zobaczyć i już wstępnie ocenisz czy jest prawidłowo założony , wskazówka też powinna ci w tym pomóc
_________________ Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum