|
Autor |
Wiadomość |
Grain
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adam
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 241 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 2013-11-20, 22:48
|
|
|
W tej chwili w Play S3 jest do wybotu w 2 wersjach z LTE i bez LTE, średnio 100 zł drożej :-D |
_________________ Było S8....:(
|
|
|
|
|
|
|
|
r4q
Moje A8
Rocznik: 1999
Zasilanie: PB
Imię: Łukasz
Jeżdzę: S8 D2
Pomógł: 7 razy Dołączył: 18 Lis 2013 Posty: 151 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2013-11-26, 18:42
|
|
|
Tak przejrzałem cały temat i aż się dziwię trochę, że FOSS nie znalazł noc dla siebie z nowszych maszynek.
Outlook'a nie używałem dość dawno, ale nie ma żadnej opcji synchro po kablu z androidem? oO
Też kiedyś posiadałem telefon z WinMobile6.X i byłem bardzo zadowolony, ale poprzez brak kontynuacji rozwoju softu przesiadłem się na Androida i od tamtego czasu od niego nie odrywam. Na wszystkie moje potrzeby znalazły się odpowiednie aplikacje/rozwiązania. Czasem nawet jak muszę coś zrobić "fizycznie" z kompa w biurze to jestem w stanie to wykonać zdalnie telefonem w 99%
Obecnie posiadam HTC One i jestem zadowolony zarówno z zasięgu GPS (łapie mi nawet w kamienicy a mam jeszcze sąsiadów nad sobą i wcale nie sterczę do tego przy oknie) oraz ze wszystkich innych funkcji.
No może tylko na brak klawiatury fizycznej mogę sie skarżyć bo się przyzwyczaiłem a jak na złość nikt już takich nie robi
Automapy akurat nie używam ale mogę sprawdzić jak to działa w tym modelu jeśli kogoś interesuje.
Również jeśli ktoś będzie miał problem z Androidem w jakiejś kwestii chętnie postaram się pomóc, wytłumaczyć, pogmerać
Pozdrawiam,
r4q |
|
|
|
|
|
Grain
Moje A8
Rocznik: 2004
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adam
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 241 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 2013-11-26, 21:44
|
|
|
Każdy android synchronizuje się z outlookiem używam na codzień , outlooka w telefonie i na laptopie 8-) |
_________________ Było S8....:(
|
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tip.Sport F1
Imię: Damian
Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
|
Wysłany: 2013-11-27, 12:59
|
|
|
Grain napisał/a: | Każdy android synchronizuje się z outlookiem używam na codzień , outlooka w telefonie i na laptopie 8-) |
Ale w jaki sposób się go synchronizuje..... fizycznie po kablu bez sieci i bez neta ?? |
_________________ * FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
|
|
|
|
|
|
|
|
r4q
Moje A8
Rocznik: 1999
Imię: Łukasz
Jeżdzę: S8 D2
Pomógł: 7 razy Dołączył: 18 Lis 2013 Posty: 151 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2013-11-27, 17:57
|
|
|
http://forum.xda-develope...d.php?t=1272710
@FOSS: Tutaj masz link do podobnego tematu na XDA developers forum. Jakies apki do tego istnieja, wiec napewno sie da tak jak chciales
Jak bede mial wolna chwile to moge kilka z nich sprawdzic i napisac conieco o nich pozniej. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|