Odkopię se Czy posiada ktoś coś takiego https://viaken.pl/pl/skaner-vscan-vag-mini-z-obsluga-can-j-polski.html (albo klona)? Zależy mi na porównaniu do VAG-COM dla D2 i VCDS dla D3 (czy ogarnie kodowania modułów, podpowiedzi). Generalnie szukam czegoś w cenie paczki fajek żeby wrzucić w secie do schowka i mieć pod ręką a nie ganiać z lapkiem i głowicą na kablu.
Kupiłem tego mini Viakena i się zawiodłem (też problemy z połączeniem, czytaniem ...)
W końcu zainwestowałem w Dominatora VW i jest ok
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tipronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Xxx
Jeżdzę: D2 Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 666 Skąd: wielkopolska
Wysłany: 2018-04-26, 06:46
Do prostego kasowania błędów podejrzenie na szybko bloki pomiarowe, to urzadzenie jest spoko.
Występują problemy z połączeniem się do modułów i to jest losowe. Mój ojciec tak z tym ma. Nie porównywał bym tego z vcds-em. Chyba lepiej w klona zainwestować .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum