Hestia też niezła przy kradzieży wypłata ok.tylko trzeba było za każdym papierkiem co chcieli dzwonić aby do systemu szybko wprowadzali i wypłata poszła niecały miesiąc po kradzieży chyba trzy tygodnie.
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
Wysłany: 2015-09-04, 10:56
robsonik4 napisał/a:
Jak pisałem wcześniej AC to tylko PZU i Allianz a reszta firm to fikcja !!!
nie pisz bzdur mam pełen pakiet w pzu w grudniu 2014 mialem szkode z oc sprawcy (tez pzu ) wypłacili mi połowę kasy .... sprawa do dzis w sądzie wydalem juz 2,5 klocka na damski ch.. wczoraj wypowiedzialem i umowe i mieli czelnosc pytac sie dlaczego
miesiac temu z kladki dla pieszych przebiegajacej nad ulica na ktorej mieszkam spadlo mi cos na auto nie wiem co i nie wiem kto to zrzucil, zglaszam szkode z AC zbita przednia szyba - oryginalna
wycena z pzu ktore tak reklamujesz
wartosc szyby nie cale 400 zł do wyplaty 1100 kpiny oddalem na bezgotowke do aso czekam 6ty tydzien na szybe a pzu zaplaci cos ponad 5 klockow i kij im w oko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum