Wysłany: 2015-07-23, 09:48 [D2 99 4.2PB
] Pomoc z nagłośnieniem
Witam serdecznie wszystkich posiadaczy a8.
Czy ktoś udzielił by mi informacji jak podłączyć tubę basową do mojej audi a8 d2 1999r oczywiście w najłatwiejszy sposób pozdrawiam dziękuję z góry
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2015-07-23, 12:30
Nie podałes informacji jakie masz radio czy fabryczne czy nie? Jaki system masz w aucie...Sa seryjne suby w A8 i jezeli taki posiadasz to wystarczy sie w niego wpiąć,jezeli nie posiadasz to sie wpinasz w tylne głosniki te z półki i bedzie banglało jak trza.
Nie podałes informacji jakie masz radio czy fabryczne czy nie? Jaki system masz w aucie...Sa seryjne suby w A8 i jezeli taki posiadasz to wystarczy sie w niego wpiąć,jezeli nie posiadasz to sie wpinasz w tylne głosniki te z półki i bedzie banglało jak trza.
ojej mam oryginalne radio ale mam wrażenie że w niema w aucie wgl basu nawet jak ustawie bas na full
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2015-07-23, 13:07
Zobacz z tyłu bagaznika po stronie kierowcy jak dobrze kojarzę powinien byc subik jeżeli go brak to bedzie taki niedosyt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum