Autor |
Wiadomość |
Rafelek
Moje A8
Rocznik: 2010
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Rafał
Jeżdzę: A8 D4
Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 96 Skąd: Bartoszyce
|
Wysłany: 2017-02-13, 07:55
|
|
|
Pczester napisał/a: | Będzie nabór do BORu więc kto ma ochotę śmiało startować :-P 300 osób przyjmą :-D |
Ja właśnie podjąłem starania😀 |
_________________ CCCO Herr der Ringe |
|
|
|
|
|
|
|
rafalr93
Moje A8
Rocznik: 2011
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 153 Skąd: RZuwary
|
Wysłany: 2017-02-13, 14:02
|
|
|
Przyjmą ale chyba swoje rodziny i klany . Zwykłego człowieka to co najwyżej do mycia podłogi ... |
|
|
|
|
|
|
|
MichałABG
Rocznik: 2008
Skrzynia: tiptronic
Imię: Michał
Jeżdzę: A8L D3
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 23 Kwi 2015 Posty: 37 Skąd: Wadowice
|
Wysłany: 2017-02-13, 16:48
|
|
|
Chciałby ktoś z was nadstawiać swoje życie za takie osoby, które z całego narodu robią debili? Tym bardziej za pensje w granicach 3-3,5tys miesięcznie? Raz był reportaż w telewizji i zwykły funkcjonariusz BORu, który w razie czego musi swoim ciałem zasłonić ciała tych pseudo vipów zarabia właśnie w takich granicach, co dla mnie jest chore, oczywiście nie jest to mowa o dowódcach itp |
|
|
|
|
Pepek
Moje A8
Rocznik: 1996
Imię: Przemek
Jeżdzę: S8 D2
Pomógł: 13 razy Dołączył: 29 Maj 2016 Posty: 529 Skąd: Cieszyn
|
Wysłany: 2017-02-22, 00:10
|
|
|
No i musieli się tu przywlec:
https://www.youtube.com/watch?v=MgqzX18WudY
Dobrze to ktoś podsumował, jak na weselu u czeczeńskiej mafii. Szkoda że Szczęśniak nie robił akurat jazdy testowej jakiegoś ciągnika balastowego czy innego czołgu... |
_________________ Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
Pczester
Moje A8
Rocznik: 2007
Silnik cm3: 3,0
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 7 razy Wiek: 39 Dołączył: 02 Wrz 2016 Posty: 753 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 2017-02-22, 07:13
|
|
|
Rafelek, widze kolega z mojej okolicy :-) A nie ma ograniczeń wiekowych? :-) Mam dwóch kumpli którzy tam pracują. Przez kilka ładnych lat pierw pilnują obiektów (coś na wzór dozorcy). Tylko garstka nielicznych, po kilkunastu latach pracy awansuje do ochrony osobistej. |
|
|
|
|
Rafelek
Moje A8
Rocznik: 2010
Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 96 Skąd: Bartoszyce
|
Wysłany: 2017-02-22, 10:23
|
|
|
Pczester napisał/a: | Rafelek, widze kolega z mojej okolicy :-) A nie ma ograniczeń wiekowych? :-) Mam dwóch kumpli którzy tam pracują. Przez kilka ładnych lat pierw pilnują obiektów (coś na wzór dozorcy). Tylko garstka nielicznych, po kilkunastu latach pracy awansuje do ochrony osobistej. |
Byłem w W-wie i rozmawiałem , u mnie to na innej zasadzie by sie odbywało z uwagi na wykonywany zawód mógłbym to zrobić na zasadzie przejścia . Ale tak jak piszesz jak sie dowiedziałem że na początku to cieciówka i pilnowanie korytarzy no i pod telefonem przez 24h to podziękowałem . I żona tez jest szczęśliwa z tego powodu😀 |
_________________ CCCO Herr der Ringe |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Skrzynia: Manual
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2017-02-22, 17:29
|
|
|
Bo to pewnie tylko ładnie w CV wygląda |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tip.Sport F1
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
|
Wysłany: 2017-02-22, 18:15
|
|
|
Rafelek napisał/a: | Byłem w W-wie i rozmawiałem , u mnie to na innej zasadzie by sie odbywało z uwagi na wykonywany zawód mógłbym to zrobić na zasadzie przejścia . Ale tak jak piszesz jak sie dowiedziałem że na początku to cieciówka i pilnowanie korytarzy no i pod telefonem przez 24h to podziękowałem . |
Na "cieciówkę" to i mi proponowali... ale nie byłem zainteresowany
dice111 napisał/a: | Bo to pewnie tylko ładnie w CV wygląda |
To zależy. Mam paru znajomych w tej formacji i niektórzy mają całkiem ciekawą pracę
Oczywiście co kto lubi bo nie każdemu podoba się bycie 24h pod telefonem jak na smyczy albo siedzenie w środku lata na plaży w dresie z klamką w gotowości albo siedzenie całą noc w parku jak menel i obserwowanie terenu na którym w najbliższych dniach odbędzie się jakaś uroczystość z udziałem jakichś ważnych osobistości
Rafelek napisał/a: | I żona tez jest szczęśliwa z tego powodu😀 |
Się nie dziwię
Ale tak to jest - dopóki człowiek jest singlem to różne ciekawe rzeczy można robić ale jak jest rodzina to światopogląd trochę się zmienia, niezależnie od hobby |
_________________ * FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
|
|
|
|
|
|
|