|
Autor |
Wiadomość |
grechut
Rocznik: 1988
Silnik cm3: 2993
Skrzynia: 8
Zasilanie: ON
Imię: Michał
Jeżdzę: --
|
Wysłany: 2022-03-20, 19:59 Zakup A8 d4
|
|
|
Witam.
W jakim budżecie wg Was można wyrwać A8 d4 3.0 tdi z roku 2010/11?
Celowałbym w coś koło 75k ale żeby nie była jakąś bieda wersja. Zależy mi na wentylowanych fotelach, acc, gdyby miała jeszcze monitory z tyłu to bajer ale to chyba już nie ten budżet. |
|
|
|
|
|
|
|
Konrad123
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Konrad
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2022-03-20, 21:54
|
|
|
Szczerze mówiąc, tyle kosztuje zakup D3 po 2008 i doprowadzenie wszystkiego do dobrego stanu Chyba niedawno Profesor Chris nagrał taki filmik. Myśle ze D4 w stanie zadowalającym bez historii i z dość niskim przebiegiem obecnie będzie kosztować minimum 90-100tys, mimo ze na popularnym portalu aukcyjnym są nawet poniżej 70tys. W tej cenie osobiście nie szukał bym D4, wystarczy ze D3 kupiłem tanio i po 2 latach użytkowania ciagle jest jeszcze pare pierdol do zrobienia, na które nigdy nie ma czasu. Pamiętaj, ze ten samochód jako nowy kosztował pół banki i koszty serwisu są na poziomie samochodu za ta cene, nie za 100000zl |
|
|
|
|
|
|
|
grechut
Rocznik: 1988
Silnik cm3: 2993
Skrzynia: 8
Zasilanie: ON
Imię: Michał
Jeżdzę: --
|
Wysłany: 2022-03-21, 09:20
|
|
|
Konrad123 napisał/a: | Szczerze mówiąc, tyle kosztuje zakup D3 po 2008 i doprowadzenie wszystkiego do dobrego stanu Chyba niedawno Profesor Chris nagrał taki filmik. Myśle ze D4 w stanie zadowalającym bez historii i z dość niskim przebiegiem obecnie będzie kosztować minimum 90-100tys, mimo ze na popularnym portalu aukcyjnym są nawet poniżej 70tys. W tej cenie osobiście nie szukał bym D4, wystarczy ze D3 kupiłem tanio i po 2 latach użytkowania ciagle jest jeszcze pare pierdol do zrobienia, na które nigdy nie ma czasu. Pamiętaj, ze ten samochód jako nowy kosztował pół banki i koszty serwisu są na poziomie samochodu za ta cene, nie za 100000zl |
Hej, oglądałem Chrisa i faktycznie wymiana wszystkiego w jego D3 pochłoneła koło 40k. Nie porywam się na 4.2 bo w takich pieniądzach nie kupię nic ciekawego, to pewne.
Ceny w pandemii były faktycznie niższe niż teraz podskoczyły dość sporo. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|