Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2013-11-29, 17:31
dobrze że trafiłeś na gazownika co zna się na rzeczy, bo pierwszy lepszy to podbioł by instalke a potem ciągał kase że to do wymiany, tam to też trzeba wymienić a sam by nie wiedział gdzie leży błąd w sztuce.
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
No mam taka nadzieje. Bo po opiniach znajomych gosc zajmuje sie tylko duzymi motorami i takze jest fanatykiem audi. Takze wszystko jest na dobrej drodze.
Nikt z forum poprostu gosc sie zna ponoc na a8 bardzo dobrze. Sie okaze co wykombjnuje
[ Dodano: 2013-12-02, 15:09 ]
Witam ponownie wszystkich. Panowie dzwonil do mnie gazownik ktory rozgrzebuje moje audi. mowi ze przyczyna poszarpywań beda popękane fajki cewek. Orientuje sie czy da rade kupić same fajki? czy lepiej kupić kompletne cewki i jakie? u mnie numery to 077 905 105; 0 040 100 012.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum