Rocznik: 1995
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 2 razy Wiek: 56 Dołączył: 09 Lip 2010 Posty: 485 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2013-03-27, 22:30
foxik33 napisał/a:
...wbić " D " i jechać " swoim stylem " dłuższy odcinek - ok 50km było by wskazane...
Ech swoim stylem powiadasz .... nic z tego - rozrząd do wymiany więc nie przekraczam złotówki a nawet 70 groszy :-?
Nie wiedziałem, że tak się robi reset :?: :!:
...wbić " D " i jechać " swoim stylem " dłuższy odcinek - ok 50km było by wskazane...
Ech swoim stylem powiadasz .... nic z tego - rozrząd do wymiany więc nie przekraczam złotówki a nawet 70 groszy :-?
Nie wiedziałem, że tak się robi reset :?: :!:
Jak rozrzad do wymiany to nie wiem na co czekać.. Ja kupiłem auto i tydzien czekalo az kumpel mi rozrzad wymieni.. przejechalem tyle ile musialem wrocic do domu
Szykuj ok 1300zł na rozrząd.
Reset ponoć działa i w D2.. U mnie skrzynia jakby w bardziej sportowy styl przeszła po tym resecie, albo to tylko wrażenie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum