Rocznik: 1994
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronik CML
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Darek
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 954 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2010-01-17, 19:51
Dzięki za radę. Bo myślałem że tam będzie łatwiej, ale dałeś mi to do przemyślenia. Dzięki. Jutro jeszcze raz spróbuję zdjąć z pompy. Jeszcze raz dziękuję za radę bo jak bym coś upierdzielił to bym miał następny problem. A problemów mam dość jak na razie. Choć nie wiem czy to jest aż tak wielki problem. W końcu autko ma swoje lata i ma prawo coś się zepsuć. Jak w każdym samochodzie.
Rocznik: 1994
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronik CML
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Darek
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 954 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2010-01-17, 20:19
I tak właśnie jest ufam mu. Rozumie każde moje auto od szesnastu lat. Najczęściej razem naprawiamy moje autka i on nie ma nic przeciwko temu a ja wiem że samochód nie będzie w złych rękach.
[ Dodano: 2010-01-17, 22:36 ]
Autko już w domu. Holowanie przebiegło spokojnie. Diagnoza jutro zobaczymy co dzień przyniesie.
Pozdro.
[ Dodano: 2010-01-18, 22:22 ]
Autko na chodzie. Pompa wymieniona. Niuńka śmiga jak ta lala. Dzięki za rady. Skrzyni nic się nie stało po holowaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum