Pstrykanie to i ja miałem jednego silniczka i go odłączyłem po prostu v112 o ile dobrze pamiętam nawiew na nogi tył. Wejdź w vcds klimatronik>output test. I tam leć po kolei next sprawdzaj po kolei silniczki i ich maksymalne wychyły dojdziesz który ci tak pstryka przynajmniej.
chciał bym ale próbowałem z kolegami różnymi programami i problem z połączeniem z climą a kiedy się uda i chcę zresetować wszystko albo zrobić jakiś test od razu wszystko zaczyna strzelać w aucie i się rozłącza
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Piotr
Jeżdzę: S8 D2 Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 11 Wrz 2016 Posty: 139 Skąd: Lublin
Wysłany: 2019-01-07, 22:05
Mi też się ciężko połącza z klimą ale to kwestia kabla i jego ustawień ja mam jakiś zwykły badziewny kabel i żeby to hulało jako tako musiałem "podkręcić" mu przepustowość czy coś w ten deseń. Znaj moją dobroć ustaw tak jak na obrazku albo większe wartości i będzie działać.
Czas opóźnienia ma znaczenie pokombinuj z tą wartością i bajty podkręć może. Jak za pierwszym razem rozłączy to drugi raz od razu i ruszy napewno.
Mi też się ciężko połącza z klimą ale to kwestia kabla i jego ustawień ja mam jakiś zwykły badziewny kabel i żeby to hulało jako tako musiałem "podkręcić" mu przepustowość czy coś w ten deseń. Znaj moją dobroć ustaw tak jak na obrazku albo większe wartości i będzie działać.
Czas opóźnienia ma znaczenie pokombinuj z tą wartością i bajty podkręć może. Jak za pierwszym razem rozłączy to drugi raz od razu i ruszy napewno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum