Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tip.Sport F1
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
Wysłany: 2014-03-07, 00:24
maciu napisał/a:
napisz im od razu żeby szukali w A8 (nie A8Q) w katalogu wyposażenia
w podopcji CD changer
No weź nie podpowiadaj.... daj się chłopakom wykazać
_________________ * FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
czytałem że polecają tu to niby to oryginał audi ale sprawdzałem w aso smiali się że ktos jest takiego zdania poniewaz oni pod tym urządzeniem się nie podpisuja i nie wiedzą co to jest
A ja to mam i sobie chwalę Jakość dźwięku dobra (zależna oczywiście od stopnia kompresji samego pliku) jedyny minus to fakt że w jednym katalogu (płycie) można wrzucić tylko 99 kawałków. (co i tak daje nam 594 utwory )
Fajną sprawą jest że działa naprzemiennie z ori zmieniarką (wpinane jest przez przejściówkę do radia a do przejściówki wpina się fabryczną zmieniarkę i co drugie wywołanie zmieniarki odpala się inna)
Jedyny minus to słychać minimalnie "wizg" od silnika (ale masę złapałem z radia, muszę to przepiąć i zobaczyć jak będzie ewentualnie filtr wrzucić) ale słychać go tylko albo przy bardzo cichych kawałkach albo w momencie ciszy między utworami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum