|
Autor |
Wiadomość |
maciu
Moje A8
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tip
Zasilanie: ON
Imię: Maciej
Jeżdzę: D3, (S8,A8,V8,S4)
Pomógł: 52 razy Dołączył: 19 Lip 2009 Posty: 2900 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2018-10-05, 21:48
|
|
|
adrian949 napisał/a: | Pany przymierzam się do zrobienia otwierania klapy i zamykania siłownikami. Na razie mam siłowniki z pompa, podłączyłem na próbę otwiera się, niestety za mało brakuje 2 cm To jeszcze jakoś da się ogarnąć. Może ktoś podpowie jak ogarnąć to elektrycznie? |
podepnij się pod sygnał otwarcia klapy z pilota... obstawiam idzie impuls + albo masowy
jak zamknięty niech otwiera jak otwarty niech zamyka...
tylko nie masz amortyzacji i dociągu... pewnie będzie napierdzielać
chyba że wystarczy samo otwieranie... z czego masz te siłowniki i jak się mieszczą? |
_________________ Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020 |
|
|
|
|
|
|
|
adrian949 [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-10-05, 22:09
|
|
|
Dociag też chcę założyć, siłowniki są dwa jeden spokojnie unosi klapę. Siłowniki są od mini cupera. Siłowniki mieszczą się ładnie, szkoda że Niemiec nie napisał jak rozwiązał problem nie do końca otwieranej klapy. Na filmikach słabo widać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|