Wleź w kanał i obserwuj napęd jak ktoś będzie strzelał ze sprzęgła, hamował w przód i w tył.
Po pół metra ruchu wystarczy tylko "łba se nie urwij".
Zwykle widać co się tłucze.
Druga opcja to kamerka w telefonie przywiązanym w takim miejscu by widać było napęd i roman polański za fajerą. Kiedyś w takim celu to nawet kupiłem chińską kamerkę sportową, rozwiązała zagadkę kosztując 100 zł, tylko romek ch. nie przyjechał i musiałem sam prowadzić.
Trochę to trwało ale w końcu udało się zweryfikować pewne rzeczy, postanowiłem że wyciągnę wszystkie poduszki i sprawdzę jak wyglądają. Nie posiadają żadnych pęknięć czy innych uszkodzeń, według mnie są w dobrej kondycji. Udało mi się złapać kontakt do firmy zajmującej się manualnymi skrzyniami i chłopaki obstawiają zbyt duże luzy na przednim dyferencjale. A jeżeli chodzi o wibracje to poradzili zweryfikować wał w firmie która zajmuje się tą dziedziną. Niestety wychodzi na to że będę mógł się zabrać za to dopiero w następnym roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum