|
Autor |
Wiadomość |
krzychu22.p1i
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: ZF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: sporadycznie
Pomógł: 127 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 3149 Skąd: Oderwany od rzeczywistości
|
Wysłany: 2016-01-10, 17:11
|
|
|
koziolek, zależy co kto lubi. Pytanie jak każde inne, bo przecież jeżdżą ludzie i nie narzekają.
Też o tym myślałem i myślę. Zobaczymy jak testerzy wyjdą na tym rozwiązaniu bo jak na razie osoby, które to mają nic się nie wypowiadają, a jak już to lakonicznie.. I dalej nic nie wiadomo |
|
|
|
|
|
robertas
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D2, D3, Allroad, 80
Pomógł: 17 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 1605 Skąd: ślask
|
Wysłany: 2016-01-10, 17:59
|
|
|
No nie nadaje sie tak samo jak jazda na codzien na gwincie Dla mnie to poprostu lepsze rozwiazanie... Wlasnie na codzien... Jedyne o czym trzeba pamietac to odwadnianie instalacji... Mialem okazje przejechac sie autem na powietrzu no i o niebo lepiej jak na gwincie
Zrobie to sam sie przekonam, jedno jest pewne... Trzeba o to dbac i myslec przy obsludze |
_________________ Klimatyzacja problem Audi.
Amortyzatory, sprężyny, drążki, wahacze, łączniki, stabilizatory Audi.
|
|
|
|
|
|
|
|
adrian949 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-10, 19:35
|
|
|
Ja mam swoją praktycznie na święta i wekend, dziś sobie zapodałem takie coś na co dzień
Ale na powietrzu spokojnie można sobie latać, jak jest dobrze zrobione to nic się nie stanie. Moja stoi z dwa tygodnie i nawet powietrze nie zeszło.
|
|
|
|
|
koziolek
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Dawid
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 02 Sty 2014 Posty: 438 Skąd: WLKP
|
Wysłany: 2016-01-10, 21:29
|
|
|
no ja latam codziennie więc muszę to dobrze zrobić |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|