Wysłany: 2020-10-09, 04:01 [D2 preFL ALL
] Złożenie zamka bagażnika
Witam. Potrzebowałbym instrukcji co do złożenia zamka bagażnika. Odkąd kupiłem ałosiem to ani centralny ani klucz nie zamykał bagażnika, myślałem że jest zaklejony syfem i smarem ale po rozłożeniu okazało się, że coś się zapadki nie zgrywają. Bębenek mam już ogarnięty ale za cholerę nie mogę tego złożyć mimo, że wydaje mi się że składam wszystko tak jak bylo. A może nie chodził bo ktoś wcześniej na chama wszystko poskładał i dlatego nie mogę złożyć
Był poradnik tutaj jak to zrobić ale z samego opisu nie dałem rady a zdjęcia w nim nie działają
Dobra temat ogarnięty, dałem radę z małą pomocą poradnika znalezionego gdzieś indziej. Dla potomnych może pomóc to: https://12v.org/urs/chassis_map/25285.phtml
Temat do zamknięcia
Najczęstszym problemem w tych bębenkach jest zapchanie zapadek kurzem, brudem, zaschniętym smarem itp., dlatego nie powracają na swoje miejsca po włożeniu klucza do końca.
Tak wyglądała moja wkładka po rozbiórce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum