Driv33r, spokojnie jak bedzie trzeba to wszystko we własnym zakresie zrobie narazie nie dotykam niby jeden delikatnie sie poci dumałem wyjąc i zobaczyć w jakim stanie w środku bo moze to tylko uszczelki, jeden wiem ze kiedys w ASO był zakładamy nowy 😉
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: Tiptronic F1
Zasilanie: ON
Imię: Sławek
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2016-04-27, 07:46
Tak więc autko odebralismy po usunięciu klap koszt 1000zl auto chodzi bez zarzutu nie wywala błędów dobrze się zbiera niema jakichś oznak że mu czegoś brakuje także polecam ten zabieg gwar chyba na 36ms albo 24 niewiem dokładnie gość zapewnia że problem rozwiązany raz na zawsze także. .. miejmy taka nadzieje
Rocznik: 2007
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Darek
Jeżdzę: a8 d3 Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 17 Lip 2016 Posty: 41 Skąd: Mielec
Wysłany: 2017-07-05, 18:52
Jakie mieliście oznaki zuzycia kolektorów? U mnie zaświecił sie silnik, vcds pokazuje 10 bledow m.in egr czujniki ciśnien itd... wydaje mi sie ze auto troche jakby straciło trochę jadu do 2 tys obr. Po resecie błedów, silnik zapala sie znow po przejechaniu około 1000km. Zadnych innyych objawów nie ma. Brać po uwagę klapy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum