dokładnie - jak dla mnie bez jakiegokolwiek sensu jest przeróbka - jak już to pochłonie mase kasy - a potem tu coś nie tak tam coś nie tak...sprzedaj - zakup s8 i po kłopocie..
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 2,4
Skrzynia: man
Zasilanie: ON
Imię: Paweł
Jeżdzę: A8
Wysłany: 2013-07-06, 12:10
Witam
Panowie i Panie ma pytanko. Przymierzam się z zamiarem kupna Audi A8 4.2 TDI. Znalazłem fajny dobrze wyposażony ale zastanawiam się nad jedną kwestią. Otóż owe Audi ma 365 koni i jest po chip tuning-u. Ma podniesioną moc o ok 40 koni niby facet zapewnia że robił to u profesjonalisty który zna się na rzeczy i jest najlepszy ponoć w Polsce jakiś kierowca rajdowy. Za chip podobno zapłacił ok 4000 zł ale mam obawy jak to jest w praktyce. Ja chcę kupić samochód którym będę jeździł przez kilka lat a z tymi modyfikacjami jest tak że niby to działa ale w każdej chwili coś może się stać i wtedy robią się kolosalne koszty. Dodam że auto ma przejechane 180tys. i jest z 2008/2009rok.
Co o tym sądzicie warto kupić go czy dać sobie spokój i nie ryzykować i kupić standard 326 koni?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum