|
Autor |
Wiadomość |
jordan233
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Sławek
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Kwi 2011 Posty: 1510 Skąd: GBY
|
Wysłany: 2017-02-19, 20:47
|
|
|
dice111 napisał/a: | MichałABG napisał/a: | Mi znów w serwisie powiedzieli, że nie dołożą do auta nic nowego co nie było przy wyjechaniu z fabryki i nie ma tego zakodowanego w VIN, bo skutecznie im to uniemożliwia nowe oprogramowanie grupy VW. |
Ale bzdury. Albo im się nie chce, albo są tak marni. |
podejrzewam to i to :DDDDD |
_________________ https://www.facebook.com/...100089709813366
|
|
|
|
|
|
|
|
Anepu
Moje A8
Rocznik: 2003
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8L D3
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 10 Paź 2013 Posty: 51 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2017-02-19, 20:49
|
|
|
A mi powiedzieli że mogą mi coś nowego dodać do wyposażenia, ale dopiero po sprawdzeniu vin lecz z tego co powiedział serwisant to na wiele rzeczy nie ma co liczyć. |
|
|
|
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2017-02-19, 20:51
|
|
|
Bo doposażają tylko w te elementy jakie mają instrukcje w ELSA Tak np jest tak instrukcja jak dołożyć tuner tv cyfrowy, ale nie ma jak dołożyć analogowy i tego też nie chcą robić w ASO. Znajomy o to pytał i tak mu powiedzieli. |
_________________ Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG |
|
|
|
|
MichałABG
Rocznik: 2008
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Michał
Jeżdzę: A8L D3
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 23 Kwi 2015 Posty: 37 Skąd: Wadowice
|
Wysłany: 2017-02-19, 22:43
|
|
|
dice111 napisał/a: | MichałABG napisał/a: | Mi znów w serwisie powiedzieli, że nie dołożą do auta nic nowego co nie było przy wyjechaniu z fabryki i nie ma tego zakodowanego w VIN, bo skutecznie im to uniemożliwia nowe oprogramowanie grupy VW. |
Ale bzdury. Albo im się nie chce, albo są tak marni. |
Nie mi to oceniać, takie info usłyszałem w jednym z serwisów na południu Polski. Rozmawiałem ze znajomym który trochę pracował w ASO jako mechanik, mówił że rzeczywiście tak jest że jak ktoś chce coś dołożyć do auta co nie było montowane w fabryce to zawsze będą szukać problemów, a wymówką jest to że niby systemy im na to nie pozwalają. Jak jest to już nie wiem.
Koniec końców nawet jakby powiedzieli "tak zapraszamy ogarniemy to" to raczej i tak nie zdecydowałbym się na ASO, bo nie uśmiecha mi się płacić im za godzine roboczą przy A8 w okolicach 400zł i więcej . |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|