|
Autor |
Wiadomość |
dracus6662
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D3 QUATTRO TIPTRONIC
Pomógł: 8 razy Dołączył: 28 Cze 2014 Posty: 1802 Skąd: VENLO/WROCŁAW
|
Wysłany: 2015-01-04, 06:27
|
|
|
nie no masakra wychodziłoby to na odpływy chyba zatkane bo nawet jak na stacji cpn przemyłem szyby tym ustrojstwem na kiju i leciało duuzo wody to pozniej zaczęło parowc nie wiem gdzie jeszcze szukać byłem w nordglass żeby sprawdzili czy klej gdzieśnie puscił na szybie powiedzieli ze wszystko jest dobrze i nie maja tam nic do roboty auto nie miało przygód nigdy poza obtarciami , szyby wszystkie są ori podwójne tak więc tutaj nie szukałbym problemu zastaja te odpływy albo ten filter pyłkowy może nie dolega czy co i woda sie dostaje do dmuchawy bo to jedyny dla mnie rozsądny powód
no albo panikuje i szukam nie wiadomo czego bo w sumie auto stało 3 mce z tego co pamietam z uchylona przednia szybą 2 mce zaklejona folia i poprostu paruje ze srodka i tyle
dywaniki suche wycieraczki tez bynajmniej na dywanikach jak poloze reke to nie czuje mokrego
ostatnio symptom parowania troche osłabł ale nadal wystepuje |
_________________ Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z-symphony-ii-na-navigation-plus-problem-z-kierownica-t88801.htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL] |
|
|
|
|
|
|
|
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2015-01-04, 13:32
|
|
|
dracus6662 napisał/a: | auto stało 3 mce z tego co pamietam z uchylona przednia szybą 2 mce zaklejona folia i poprostu paruje ze srodka i tyle |
Przez ten czas auto naciągnęło tyle wilgoci że ho ho
A4 mi stało miesiąc czasu a wytępiłem wilgoć dobre 2 miechy.
Wierz mi ona nie zniknie z dnia na dzień to nie realne. Efekt poprawy będzie powolny ale da rade się jej pozbyć.
Skoro dywaniki suche to jest ok. Ale wilgoć siedzi w gąbkach, wygłuszeniach, podsufitce, fotelach wszędzie. |
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
|
|
|
dracus6662
Moje A8
|
Wysłany: 2015-01-04, 14:01
|
|
|
Dzieki panowie bede walczyl dalej grzejac na max i wietrzac |
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z-symphony-ii-na-navigation-plus-problem-z-kierownica-t88801.htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL] |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-04, 15:19
|
|
|
Pobaw się jeszcze z odpływami bo do lata daleko a tylko wtedy widac gdzie i czy wycieka kondensat. |
|
|
|
|
|
|
|
dracus6662
Moje A8
|
Wysłany: 2015-01-04, 15:30
|
|
|
no umnie to jak wiosna plus 7 stopni słoneczko |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|