Freestyller
Rocznik: 2011
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Piotr
Jeżdzę: A8 D4 4.2 TDI
Wysłany: 2021-11-22, 15:02
Na temat tarcz Zimmermanna wypowiedziałem się w innym wątku, więc nie będę tutaj wszystkiego powtarzał:
P.S. W moim przypadku czyściliśmy piasty i robiliśmy pomiary piast i tarcz przy zakładaniu - mieściły się w normie. Do zestawu tarcz była nawet dodana instrukcja i specjalna "książeczka", w której zapisywaliśmy wszystkie pomiary i której skany przesłałem razem z formularzem reklamacji.
Po kilku tysiącach bicie tarcz było nie do wytrzymania. Inna sprawa, że u mnie piasty były praktycznie wyczyszczona "na lustro", po zdjęciu tarcz też było widać, że przylegały do nich całą powierzchnią (na powyższym zdjęciu faktycznie wygląda to słabo).
Mimo tego tarcze u mnie się pogięły ale reklamacja została uznana - przez tego samego sprzedawcą, który został wspomniany w tym wątku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum