Niejeden policjancik już sie przekonał w legalny czy nie sposób że nie warto. Przyjemnie jest takiemu pstryknać mandacikiem w gebe i rzucić "do zobaczenia w sądzie" A niech sie pomęczy z papierami. Oczywiście racja musi być bardzo po naszej stronie.
Miałem okazje walczyć o taką nadinterpretacje policjanta i mimo że to trwało 2 lata sprawa wygrana Tam była sprawa kolizji w dziwnym miejscu.
Druga sprawa to taka że na zółtym można jechać lecz warunkowo a warunki są zawsze inne.
Ludzie niestety zbyt czesto wyliczaja sobie późne zółte czy wczesne czerwone to dam rade i wio-bum po ptokach
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Mateusz
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 18 razy Wiek: 38 Dołączył: 21 Mar 2012 Posty: 857 Skąd: RZ
Wysłany: 2015-01-29, 19:34
tez uwazam ze sie nie ma co dac, sam dostalem mandat z ITD i sie z tego wywinalem bo uwazam za zlodziejstwo to co robi ITD
RA__________ [Usunięty]
Wysłany: 2015-01-29, 19:43
Sprawy fotopstryczków i ich złodziejskich celów sa juz powszechnie znane. Cieszyłem się jak słyszałem że szanowane dotad ITD dostanie to w swoje rece a ci co? Zwieśniaczyli się jak te potrzebne komu straże miejskie. Nawet byłe DDR juz nie ma tego tyle co kiedyś a na zachodzie cięzko utrafić tymczasem u nas by zastapiły drogowe słupki gdyby nie coraz większy sprzeciw ludzi i wiele wygranych spraw. Fajny program o tym prowadzi niejaki Emil Rau
Nocą te pstryczki sieja jawne zagrożenie bo nie wolno świecić laserem po oczach w wolno walić tak mocną lampą po błysku której 10sek ślepoty jak nic??
Wgłębiłem się kiedyś w te radarowe specyfikacje i do dziś nie przekonuje mnie nic poza prawidłowo ustawionym (co nie jest łatwe) stacjonarnym. Te wideorejestratory to o kant dupy rozbić bo czesto co widac na nagraniach łapia przyspieszające auto policji a wtedy pedkośc chwilowa jest o wiele wieksza. Inna sprawa że biora wskazania z auta a kazdy producent jawnie pisze że sa dość spore przekłamania i nie nalezy się tym ściśle kierować tymczasem u nas za to są mandaty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum